#600819

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Антибактериска корпа за отпадоци 300mm, 2х15L, Tandem-бела/сина

Залиха - има6.200,00 ден.

Димензии

  • 300mm

Опис

Повеќе хигиена во домот !
Со Tandem AntiBak корпата за отпадоци
намалете го развојот на бактериите до
99,9 %, благодарејќи на иновативната
структура со сребрени јони. Активниот
антибактериски агенс осигурува
дека и по многу години користење
таа ќе има антимикробна заштита.
Идеална е за користење во домот,
болници, лаборатории, ординации,
училишта, канцеларии и простории
кои бараат построги хигиенски услови.
Корпата може да се вгради во сите
елементи со ширина од 300mm.
Телескопските лизгачи со целосно
извлекување овозможуваат лесно
ракување со корпата. Таа содржи капак
кој што спречува ширење на миризби и 2
корпи со капцитет од 15L кои лесно може
да се извадат и измијат.

• Во сетот е вклучен:
- Механизам со целосно извлекување.
• Тип на отворање : Корпата се извлекува
независно од фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET