#200500

#200500

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Организатор за прибор, 900mm(830x435mm), сребрена

Залиха - има737,00 ден.

Боја

  • сребрена

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET