#200478

#200478

#200478

#200478

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Sky Организатор за прибор, антрацит, 1000mm(922x474mm)

Залиха - има1.544,00 ден.

Боја

  • антрацит

Опис

• Модерен дизајн и уникатна површина.
• Висина на организаторот за прибор - 53mm.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET