#200489

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Sky режач за фолија

Залиха - има4.161,00 ден.

Опис

• Режачот е соодветен за алуминиумска и
најлонска фолија.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET