#200468

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Separado Организатор за прибор 546 x 300mm, 2 прегради, антрацит

Залиха - има1.422,00 ден.

Боја

  • антрацит

Опис

• Идеален за фиоки со нестандардна широчина.
• Благодарение на страничните панели, исто така, може да се
стави во средината на фиоката.
• Препорака да се користи гумирана подлога против пролизгување
на дното на фиоката.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET