#801125

#801125

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Nesu Метална конусна ногарка,права, H = 710mm, бела

Залиха - има971,00 ден.

Димензии

  • 710

Подетални информации

ФИЛТЕР