#801124

#801124

#801124

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Nesu Метална конусна ногарка,права, H = 300mm, бела

Залиха - има729,00 ден.

Димензии

  • 300

Подетални информации

ФИЛТЕР