#801087

#801087

#801087

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Конусна ногарка XLine,1100mm,црна

Залиха - има1.286,00 ден.614,05 ден.

Боја

  • црна

Опис

» Цена/парче
X-line ногарите е совршена за модерни канцелариски простории.Предноста кај овие ногарки е што можете да ги искористите на било која маса или работно биро. Може да ги поставите право или под агол од 80?. Со
дополнителната нивелација од 5mm може да ги адаптирате на било која подлога. Ногарата има и погодна функција на склопување,со што ја прави идеално решение за маси кои ке имаат привремена функција.

Подетални информации

Сродни производи

GTV Конусна ногарка XLine,710mm, хром сјај

1.077,00 ден.

GTV Конусна ногарка XLine,1100mm,црна

614,05 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET