#801082

#801082

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Конусна ногарка XLine,710mm, хром сјај

Залиха - има1.077,00 ден.

Боја

  • хром сјај

Опис

» Цена/парче
Дизајнирани да го комплетираат Вашиот
простор. Предноста кај овие X-line ногарки
е што можете да ги искористите на било
која маса или работно биро. Може да ги
поставите право или под агол од 80о. Со
дополнителната нивелација од 5mm може
да ги адаптирате на било која подлога.
X-line се стилиски и модерни ногарки кои го
означуваат трендот кој доаѓа.

Подетални информации

Сродни производи

GTV Конусна ногарка XLine,1100mm,црна

614,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET