#600633

#600633

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

NM Корпа за отпадоци за елемент 400mm, капацитет:11L, метал/пластика, хром мат

Залиха - има1.090,00 ден.

Боја

  • хром мат

Опис

Корпата може да се монтира на лева и на десна страна од елементот.
Тип на отворање : Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

Сродни производи

NM Корпа за отпадоци за елемент 400mm, капацитет:11L, метал/пластика, хром сјај

990,00 ден.
ФИЛТЕР