#801055

#801055

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Ногарка, H=420mm, црна, без нивелација

Залиха - има853,00 ден.

Боја

  • црна

Опис

» Цена/парче
Ногарата е изработена од челична жица со Ф10мм.Ногарките се одлични за изработка на клуб и трпезариски маси, фиокари, комоди, бифеа и сл.Предноста е лесната монтажа и одлично се вклопува во Loft,индустриски,скандинавски, минималистички и модерн стил.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET