#402279

#402279

#402279

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Lounge, златна/темно кафена, C=160mm, L=174mm

Залиха - има1.976,00 ден.

Боја

  • златна/темно кафена

Димензии

  • 160mm

Опис

» Цена/парче
Традиционална рачка која зрачи со историја. Дизајнот има јасни референци за традиционалниот дизајн на ентериер и тоа е дополнително нагласено со кожената верзија. Речиси се чувствува како рачката да е на прекрасно парче багаж или првично да е создадена како дел од внатрешноста на Orient Express.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET