#402265

#402265

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Fold, црн никел, C=32mm, L=40mm

Залиха - има409,00 ден.196,00 ден.

Боја

  • црн никел

Димензии

  • 32mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET