#402257

#402257

#402257

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Classic, хром сјај, Ф=34mm

Залиха - има499,00 ден.208,87 ден.

Боја

  • хром сјај

Димензии

  • Ф=34

Опис

» Цена/парче
Урамнотежена рачка со заоблен облик. Рачката се карактеризира и со стапалата и преминот кон шипката. Тоа е рачка со референци за традиционалното.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET