#402252

#402252

#402252

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Classic, хром сјај, C=160mm, L=186mm

Залиха - има772,00 ден.327,00 ден.

Боја

  • хром сјај

Димензии

  • 160mm

Опис

» Цена/парче
Урамнотежена рачка со заоблен облик. Рачката се карактеризира и со стапалата и преминот кон шипката. Тоа е рачка со референци за традиционалното.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET