#402251

#402251

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка Halo, црна, Ф=16mm

Залиха - има395,00 ден.211,00 ден.

Боја

  • црна

Димензии

  • Ф=16mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET