#402133

#402133

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Bosetti Marella Рачка за мебел Columnae, бронзена, Ф=30mm

Залиха - има244,00 ден.

Боја

  • античка нијанса

Димензии

  • Ф=30mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET