#402131

#402131

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Bosetti Marella Рачка за мебел Brera, златна, C=320mm, L=340mm

Залиха - има1.581,00 ден.

Боја

  • златна

Димензии

  • 320mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET