#402129

#402129

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Bosetti Marella Рачка за мебел Brera, златна, C=96mm, L=116mm

Залиха - има729,00 ден.

Боја

  • златна

Димензии

  • 96mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET