#402116

#402116

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Bosetti Marella Рачка за мебел Tonda, црна, C=320mm, L=344.4mm

Залиха - има1.027,00 ден.

Боја

  • црна

Димензии

  • 320mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET