#402039

#402039

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Tulip Рачка за мебел Bones, античко сива, C=32mm, L=50mm

Залиха - има404,00 ден.195,00 ден.

Боја

  • античка нијанса

Димензии

  • 32mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET