#RBPF242ST1038EG

#RBPF242ST1038EG

#RBPF242ST1038EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger F242 ST10 Antracite Jura Slate 4100x600x38mm

Залиха - има6.100,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET