#RBPF371ST8938EG

#RBPF371ST8938EG

#RBPF371ST8938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger F371 ST89 Grey-Beige Galizia Granite 4100x600x38mm

Залиха - има6.100,00 ден.

Боја

  • мермер

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET