#RBPF117ST7638EG

#RBPF117ST7638EG

#RBPF117ST7638EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger F117 ST76 Black Ventura Stone 4100x600x38mm

Залиха - има6.405,00 ден.

Боја

  • мермер

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET