#RBPF011ST938EG

#RBPF011ST938EG

#RBPF011ST938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger F011 ST9 Gray Magma Granite 4100x600x38mm

Залиха - има6.405,00 ден.

Боја

  • мермер

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET