#RBPH1486ST3638EG

#RBPH1486ST3638EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger H1486 ST36 Pasadena Pine 4100x600x38mm

Залиха - има6.405,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET