#OPLF461ST1018EG

#OPLF461ST1018EG

#OPLF461ST1018EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger F461 ST10 Anthracite Metal Fabric 2800x2070x18mm

Залиха - има4.526,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm
ФИЛТЕР
OUTLET