#OPLU163ST918EG

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger U163 ST9 Curry Yellow 2800x2070x18

Залиха - има6.760,00 ден.

Боја

  • уни декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Опис

Жолтата кари боја е една од помодерните нијанси на жолто зелено. Одлично е совпаѓа со темните дрвни декори како што е оревот или темниот даб. Многупати наоѓа примена во изработката на мебел за дневен претстој. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и додава природен мат ефект.
ФИЛТЕР
OUTLET