#RBPH197ST1038EG

#RBPH197ST1038EG

#RBPH197ST1038EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger H197 ST10 Natural Vintage Wood 4100x600x38mm

Залиха - има6.100,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET