#RBPF204ST7538EG

#RBPF204ST7538EG

#RBPF204ST7538EG

#RBPF204ST7538EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F204 ST75 White Carrara Marble 4100x600x38mm

Залиха - има6.405,00 ден.

Боја

  • мермер

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET