#OPLU350ST918EG

#OPLU350ST918EG

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger U350 ST9 Siena Orange 2800x2070x18

Залиха - има6.030,00 ден.

Боја

  • уни декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Опис

Сиена портокал бојата дава една земјена нијанса слична на тонот теракота. Ја поддржува домашната атмосфера особено во комбинација со темно дрво. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава ефект на мат површина.
ФИЛТЕР
OUTLET