#RBPH3330ST3638EG

#RBPH3330ST3638EG

#RBPH3330ST3638EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger H3330 ST36 Natural Anthor Oak 4100x600x38mm

Залиха - има6.100,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET