#700613

#700613

#700613

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Носач за полици WIRE, 18x16cm, црна мат

Залиха - има359,00 ден.

Боја

  • црна

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET