#700609

#700609

#700609

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Носач за полици INGRID, 23x26cm, црна мат

Залиха - има330,00 ден.

Боја

  • црна

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET