#MDF0190AG19

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Медијапан акрилен Црн висок сјај 2800x1300x18,3mm

Залиха - има9.853,00 ден.продажба само во салон

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 18,3mm

Димензии

  • 2800x1300mm

Подетални информации

Сродни производи

ABS 19015 Hranipex Црна Висок сјај мазна 22x1mm HU

76,00 ден.

ABS 19015 Hranipex Црна Висок сјај 42x1mm HU

111,00 ден.
ФИЛТЕР