#900882

#900882

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Микробранова печка Glass Linear, беж

Залиха - има38.501,00 ден.26.144,00 ден.

Гаранција

  • 24 месеци

Боја

  • беж

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET