#900881

#900881

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Мултифункционална фурна Glass Linear,600mm,беж

Залиха - има36.095,00 ден.23.443,00 ден.

Гаранција

  • 24 месеци

Боја

  • беж

Опис

» Енергетска класа: А.
» Тип: Мултифункционален.
» Број на функции: 7.
» Капацитет : 60 L.
» Осветлување: 1 внатрешна светилка.
» Опрема : 2 тави + 2 решетки.
» Програми: Електронско прилагодување.
» Внатрешна стаклена површина на
вратата што може да се отстранува.
» Опционалнa телескопскa водилкa.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET