#900869

#900869

#900869

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Иноксен садопер за ел.50cm, Maris, 1B

Залиха - има26.029,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Димензии

  • 400x400mm

Опис

» За елемент: 50cm
» Длабочина на садопер:180mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча/Рамно со работна плоча
» Материјал: Инокс 18/10(Хром/Никел)
» Материјалот (инокс 18/10) од кој се изработени садоперите
е отпорен на агресивни киселини и кисели супстанци кои ги
содржат средствата за чистење. Финишот на материјалот
дополнително е зајакнат со што допринесува за
долготрајноста на садоперот.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET