#900864

#900864

#900864

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Гранитен садопер со дим.500x400mm, за ел.60cm, Kubus 1B-црнa

Залиха - има22.256,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • црна

Димензии

  • 500x400mm

Опис

» За елемент: 60cm
» Длабочина на садопер:200mm
» Тип на монтажа: Под работна плоча
» Материјал: Природен гранит (80%)
» Гранитните садопери се карактеризираат
со отпорност на гребење и топлина,
јака и цврста структура и модерен изглед.
Тие се елегантни и даваат природен изглед на Вашата кујна.
Пријатни се на допир, имаат фина текстура но не се порозни.
Во својот состав имаат сребрени јони со што се елиминираат
бактериите до 99%.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET