#402001

#402001

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Tulip Детска рачка за мебел, сина, C=64mm, L=86mm

Залиха - има97,00 ден.51,00 ден.

Боја

  • сина

Димензии

  • 86mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET