#402001

#402001

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Tulip Детска рачка за мебел, сина, C=64mm, L=86mm

Залиха - има73,00 ден.44,00 ден.

Боја

  • сина

Димензии

  • 86mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET