#401997

#401997

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Tulip Детска рачка за мебел, бела, C=64mm, L=86mm

Залиха - има73,00 ден.44,00 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 86mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET