#401993

#401993

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Tulip Детска рачка, зелена, C=64mm L=86mm

Залиха - има73,00 ден.44,00 ден.

Боја

  • зелена

Димензии

  • 86mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET