#401989

#401989

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Tulip Детска рачка, розева C=64mm L=86mm

Залиха - има73,00 ден.44,00 ден.

Боја

  • розева

Димензии

  • 86mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET