#1000296

#1000296

#1000296

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Конектор за поврзување на две LED ленти, 4.8W/m, 135mm

Залиха - има42,00 ден.23,00 ден.

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET