#401988

#401988

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Рачка алуминиум, C=228mm, L=307

Залиха - има179,00 ден.110,00 ден.

Димензии

  • 307mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET