#600623

#600623

#600623

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Држач за округла оклагија, Ф=25mm, антрацит

Залиха - има27,00 ден.11,00 ден.

Боја

  • антрацит

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET