#600622

#600622

#600622

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Држач за округла оклагија, Ф=25mm, бела

Залиха - има27,00 ден.10,87 ден.

Боја

  • бела

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET