#ABS283730HD2205

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 283730 Hranipex Орев перла со лепак22x05mm HD

Залиха - има21,50 ден./m7,00 ден./m

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 22x05mm

Подетални информации

ФИЛТЕР