#401982

#401982

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Рачка за мебел,профил со жлебање C2, алуминиум, L= 3.5m

Залиха - има2.897,00 ден.1.382,98 ден.

Боја

  • алуминиум

Подетални информации

Сродни производи

GTV Рачка за мебел профил С, брусен челик, L=3500mm

4.477,00 ден.

GTV Рачка за мебел за вградување, алуминиум профил С, L=3.5m

2.470,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET